עוגיות פיסטוק עם דבש הן חוויה קולינרית שמביאה את הטעמים הטבעיים של הפיסטוקים והשוקולד למרכז הבמה.
שילוב הפיסטוקים הקצוצים עם הדבש הטרי יוצר עוגיות רכות ונימוחות עם קריספיות נעימה ומתקתקות.
המתכון הזה מבצע את האיזון המושלם בין המתיקות של הדבש וטעמו העשיר של הפיסטוק, ויוצר עוגיות שקל להכין וליהנות מהן בכל עת.

על הכותב.ת

Further reading

  • קציצות קישואים ומוצרלה

    קציצות קישואים עם גבינת מוצרלה

    קציצות קישואים עם גבינת מוצרלה הן מנה טעימה ובריאה, המתאימה לארוחת צהריים או ערב. המנה מציעה שילוב של קישואים רכים וגבינת מוצרלה נמסה, אשר יחד יוצרים טעמים ומרקמים נפלאים. קציצות אלו פופולריות בעיקר במטבח הישראלי, שם יש שפע של קישואים בעונת הקיץ, והן אידאליות לארוחת ילדים או כל אוהבי הירקות.   רכיבים   חומרים לקציצות: […]
  • סלט באבא גנוש

    סלט באבא גנוש

    סלט באבא גנוש הוא מאכל מקורי מהמטבח המזרח תיכוני, במיוחד מהמטבח הלבנוני והסורי. באבא גנוש נחשב לסלט חם ועמוס טעמים, המבוסס על חצילים קלויים, טחינה, שום ולימון. המנה מתאפיינת בטעמים עשירים ומורכבים, והיא משמשת גם כמנה לראשונה וגם כנשנוש. באבא גנוש נפוץ מאוד לצד חומוס ולחם פיתה,.   מרכיבים 2 חצילים בינוניים 2 עגבניות טריות […]
  • מטבוחה

    מטבוחה

    מטבוחה היא מנת סלט חמה וטעימה, פופולרית בעיקר במטבח הצפון אפריקאי, אך יש לה גרסאות שונות גם במטבח היהודי במזרח התיכון. מרכיביה העיקריים הם עגבניות, פלפלים ושום, והיא מתהדרת בטעמים עזים ומרעננים. המטבוחה מסמלת את התרבות הקולינרית של העדות השונות שמקורן במדינות כמו מרוקו ותוניסיה. היא נפוצה בשולחן השבת, בארוחות צהריים, ואפילו כמנה עצמאית לצד […]

תגובות

כתיבת תגובה