אם אתם מחפשים דרך מהירה וקלה להכין פיצה טעימה בבית מבלי לחכות להתפחה של הבצק, המתכון הזה הוא בדיוק מה שאתם צריכים. הפיצה הזו נעשית עם בצק מהיר ללא שמרים, מה שמקצר את זמן ההכנה ומבטיח לכם תוצאה נפלאה תוך פחות משעה.

הבצק הפשוט והטעים הזה שומר על פריכות מושלמת, גם ללא התפחת השמרים, והכנתו מהירה במיוחד. תוכלו לשים עליו את כל התוספות האהובות עליכם וליצור פיצה שמתאימה בדיוק לטעמים האישיים שלכם.

המתכון הזה מושלם למי שמחפש פתרון מהיר וטעים לארוחת ערב או לארוחה משפחתית בימי השבוע. אז הכינו את המרכיבים, חממו את התנור, ותיהנו מפיצה חמה, רכה וטעימה ברגע!

מרכיבים לבצק:

2 כוסות קמח

1 כפית אבקת סודה לשתייה

1/2 כפית מלח

1/2 כוס שמן זית

1/2 כוס יוגורט (או שמנת חמוצה)

1 ביצה

מרכיבים לתוספות:

1/2 כוס רסק עגבניות או רוטב פיצה

1 כוס גבינת מוצרלה מגוררת

1/2 כוס פרוסות פטריות

1/2 כוס פרוסות עגבניות

1/4 כוס זיתים ירוקים או שחורים פרוסים

1/4 כוס פפרוני או תוספות אחרות לפי הטעם

אופן ההכנה:

  1. הכנת הבצק:

מחממים את התנור ל-220 מעלות צלזיוס (425 מעלות פרנהייט).

בקערה גדולה, מניחים את הקמח, אבקת סודה לשתייה ומלח. מערבבים היטב.

מוסיפים את השמן זית, היוגורט והביצה. מערבבים עד שהמרכיבים מתאחדים והבצק נוצר.

מעבירים את הבצק על משטח מקומח ולשים אותו מעט עד שהוא חלק ואחיד.

מרדדים את הבצק בעובי של כ-1/2 ס"מ ומניחים אותו על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.

הוספת התוספות:

מורחים את רסק העגבניות או רוטב הפיצה על פני הבצק.

מפזרים את גבינת המוצרלה מעל.

מסדרים את פרוסות הפטריות, העגבניות, הזיתים והפפרוני או כל תוספת אחרת שאתם אוהבים.

אפייה:

מכניסים לתנור ואופים במשך 15-20 דקות, עד שהפיצה מזהיבה והגבינה נמסה ומקבלת צבע שחום.

להמתין כ-5 דקות לפני החיתוך ובתיאבון

על הכותב.ת

Further reading

  • עוגת שוקולד עם אגוזים

    עוגת שוקולד עם אגוזים

    עוגת שוקולד עם אגוזים היא אחד הקינוחים האהובים על רבים, בישראל ובכלל. מדובר בתערובת משובחת של שוקולד מריר ואגוזים קראנצ'יים, שמספקים טעם ועושר למאפה. העוגה הזו מתאימה לכל אירוע – החל מחגיגות ימי הולדת ועד לסוף שבוע רגוע עם כוס קפה. השתלבות השוקולד והאגוזים יוצרות חוויה חושית שאין כמותה, מה שהופך אותה לאחת שם חובה […]
  • לחם שיבולת שועל ודבש

    לחם שיבולת שועל ודבש

    לחם שיבולת שועל ודבש הוא לחם עשיר ובריא, המשלב את הטעמים המיוחדים של שיבולת השועל והדבש. הלחם מתאפיין במרקם רך ובחסר גלוטן יחסית, בזכות השיבולת שועל הבריאה שנחשבת למזון פונקציונלי. מקורו במטבחים שונים, והוא פופולרי בקרב אוהבי הבריאות ואנשים שמחפשים תחליפים בריאים ללחמים המסורתיים. ככל שהוא מתבשל, הריח המתוק של הדבש מתמזג עם הטעמים הנהדרים […]
  • סלט אגוזים וירוקים

    אגוזים ועשבי תיבול

    אגוזים ועשבי תיבול הוא מאכל טעים ובריא, הנחשב לאחת הקדמוניות של המטבח התיכוני. השילוב של אגוזים פריכים עם עשבי תיבול טריים יוצר תערובת עשירה ומרעננת, שאפשר להשתמש בה כתוספת לסלטים, מנות עיקריות או אפילו כקישוט למאכלים שונים. המנה הזו נחשבת לסופרפוד, שכן היא מכילה חומרים מזינים רבים, ואם מוסיפים לה גם מעט לימון, מתקבל טעם […]

תגובות

  1. תמונת פרופיל של מנהלי קהילה

    ממש מתכון קל ופשוט וטעים בצורה מדהימה!

כתיבת תגובה