אם אתם מחפשים דרך מהירה וקלה להכין פיצה טעימה בבית מבלי לחכות להתפחה של הבצק, המתכון הזה הוא בדיוק מה שאתם צריכים. הפיצה הזו נעשית עם בצק מהיר ללא שמרים, מה שמקצר את זמן ההכנה ומבטיח לכם תוצאה נפלאה תוך פחות משעה.

הבצק הפשוט והטעים הזה שומר על פריכות מושלמת, גם ללא התפחת השמרים, והכנתו מהירה במיוחד. תוכלו לשים עליו את כל התוספות האהובות עליכם וליצור פיצה שמתאימה בדיוק לטעמים האישיים שלכם.

המתכון הזה מושלם למי שמחפש פתרון מהיר וטעים לארוחת ערב או לארוחה משפחתית בימי השבוע. אז הכינו את המרכיבים, חממו את התנור, ותיהנו מפיצה חמה, רכה וטעימה ברגע!

מרכיבים לבצק:

2 כוסות קמח

1 כפית אבקת סודה לשתייה

1/2 כפית מלח

1/2 כוס שמן זית

1/2 כוס יוגורט (או שמנת חמוצה)

1 ביצה

מרכיבים לתוספות:

1/2 כוס רסק עגבניות או רוטב פיצה

1 כוס גבינת מוצרלה מגוררת

1/2 כוס פרוסות פטריות

1/2 כוס פרוסות עגבניות

1/4 כוס זיתים ירוקים או שחורים פרוסים

1/4 כוס פפרוני או תוספות אחרות לפי הטעם

אופן ההכנה:

  1. הכנת הבצק:

מחממים את התנור ל-220 מעלות צלזיוס (425 מעלות פרנהייט).

בקערה גדולה, מניחים את הקמח, אבקת סודה לשתייה ומלח. מערבבים היטב.

מוסיפים את השמן זית, היוגורט והביצה. מערבבים עד שהמרכיבים מתאחדים והבצק נוצר.

מעבירים את הבצק על משטח מקומח ולשים אותו מעט עד שהוא חלק ואחיד.

מרדדים את הבצק בעובי של כ-1/2 ס"מ ומניחים אותו על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.

הוספת התוספות:

מורחים את רסק העגבניות או רוטב הפיצה על פני הבצק.

מפזרים את גבינת המוצרלה מעל.

מסדרים את פרוסות הפטריות, העגבניות, הזיתים והפפרוני או כל תוספת אחרת שאתם אוהבים.

אפייה:

מכניסים לתנור ואופים במשך 15-20 דקות, עד שהפיצה מזהיבה והגבינה נמסה ומקבלת צבע שחום.

להמתין כ-5 דקות לפני החיתוך ובתיאבון

על הכותב.ת

Further reading

  • Quinoa salad with pomegranates

    סלט קינואה עם רימונים

    סלט קינואה עם רימונים הוא מנה צבעונית ובריאה המשלבת טעמים שונים ומרכיבים עשירים בתזונה. קינואה, שהיא מקור מצוין לחלבון, נפוצה בדרום אמריקה, אך כיום היא פופולרית בכל העולם. הפירות הטריים, המוקדשים כמו גרגירי הרימון, מוסיפים לא רק טעם מתוק ומעט חמצמץ אלא גם מרקם מעניין וחגיגי. הסלט אידיאלי לאירועים חגיגיים או לארוחת ערב קלילה, והוא […]
  • Milk bread - מתכון לחם חלב עננים

    לחם חלב מתקתק ואוורירי

    לחם חלב מתקתק הוא לחם רך ולח שיש בו טעם מתוק ונעים. הוא מוכר בעיקר בישראל ונחשב לאוכל אהוב מאוד בקרב ילדים. לחם זה עשוי מחלב, שמן סויה או חמאה, וסוכר, והחיבור של המרכיבים האלה יוצר תוצאה מושלמת עם קטיפות ונפח מרהיב. החלה מתאימה לארוחות בוקר, כריכים, או פשוט עם ממרחים שונים. המסורת של אפיית […]
  • מתכון עראיס (עראייס)

    עראיס / עראייס

    עראיס (עראייס) היא מנה מזרח-תיכונית מסורתית, טעימה וקלה מאוד להכנה. מדובר בקסם של בשר טחון עטוף בלחם פיתה, מנה מופלאה הנכנסת לתנור או על גריל כדי לקבל קריספיות מושלמת. עראיס מוכנה בדרך כלל עם בשר טחון שילוב כבש ובקר מועדף עלי, ומשולבת עם תבלינים ייחודיים, מה שהופך אותה למנה עשירה ומרשימה.   רכיבים: לעראיס (ל-4 […]

תגובות

  1. תמונת פרופיל של מנהלי קהילה

    ממש מתכון קל ופשוט וטעים בצורה מדהימה!

כתיבת תגובה