- זמן הכנה
- 5 דקות
- זמן בישול \ אפייה
- 10 דקות
- רמת קושי
- קל
- לכמה אנשים זה מספיק
- 8 אנשים
- אופי הארוחה
- צהרים
- המתכון נוצר ע"י
- נוצר בתאריך
- ספטמבר 2, 2024
מנה טעימה וקלילה
אם אתם מחפשים מנת עוף שמתאימה לארוחה קלילה אך עשירה בטעמים, קציצות עוף בתיבול נענע ולימון הן הבחירה המושלמת. המתכון הזה מציע שילוב של טעמים טריים ומרעננים, עם נגיעות של נענע ולימון שמוסיפים רעננות וייחודיות. המתכון קל להכנה ומתאים לארוחה משפחתית או לאירוח חברים.
- הכנת התערובת: בקערה גדולה, שלבו את הבשר הטחון עם הבצל הקצוץ, השום הכתוש, הנענע הקצוצה, הפטרוזיליה הקצוצה, הביצה, ופירורי הלחם. ערבבו היטב עד שהתערובת אחידה.
- תיבול: הוסיפו לתערובת את מיץ הלימון, קליפת הלימון המגורדת, כמון, קימל, פפריקה, מלח ופלפל שחור. ערבבו היטב עד שכל המרכיבים משולבים זה בזה.
- עיצוב הקציצות: מתוך התערובת, צרו קציצות קטנות באורך של כ-2 ס"מ. אם התערובת מעט דביקה, אפשר לשים את הידיים במים כדי להקל על העיצוב.
- טיגון: חממו שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני. כשהשמן חם, הניחו את הקציצות במחבת וטיגנו אותן במשך 4-5 דקות מכל צד, או עד שהן מזהיבות ומבושלות לחלוטין.
- הגשה: הוציאו את הקציצות מהמחבת והניחו אותן על נייר סופג לספיגת שאריות השמן.
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.