Image Image
 
כל הפוסטים בבלוג
מתכון לשבועות הדפס דואל
נכתב על ידי vered barlell   

החג הלבן, הוא חג הגבינות קרב ובא.

אצלי במטבח כבר שבוע ימים מטגנים בלינצ'סים וגביניות, ככה, לחימום הקנה ותרגולת כללית.

 למי שכבר מאס במתוק, מתכון מנצח לשבועות של אצבעות מוצרלה ברוטב מדהים:

מצרכים ל4- מנות:12 אצבעות מוצרלה 1.5 ס"מ ´ 1.5 ס"מ 1 כוס חלב3 ביצים1 כוס קמח1 כוס פירורי לחם1 כפית טרגון½ כפית מלחשמן לטיגון עמוקאופן הכנה:1.     להשרות את אצבעות הגבינה בחלב למשך שעה.2.     לסנן מהחלב ולקמח.3.      לטרוף את הביצים קלות עם מלח והטרגון.4.      לטבול את אצבעות הגבינה בביצה ומיד בפירורי לחם.5.      בזמן הציפוי אפשר כבר לחמם את השמן ל180- מעלות.6.      לטגן בשמן עמוק למשך 3 דקות או עד שהאצבעות מוזהבות, להוציא ולהניח על נייר סופג.מומלץ להגיש עם רוטב חרדל ודבש:מצרכים:3 כפות חרדל3 כפות דבש6 כפות מיונזלערבב הכל לרוטב חלק וללא גושים.

 


צטט מאמר זה באתרך | צפיות: 1521

RSS לתגובות

רק משתמשים רשומים יכולים להגיב.
בבקשה הכנס בשם המשתמש או הרשם לאתר.

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.1

 
< קודם   הבא >