Image Image
 
כל הפוסטים בבלוג
אנטיפסטי מהיר זול ריחני וטעים להפליא הדפס דואל
נכתב על ידי שף קובי מזרחי   

שלום לכם

זאת מנה שהולכת מצויין בכל ארוחה כתוספת

בארוחה בשרית או חלבית.

חותכים סירות של בטטה + תפ"א באותו הגודל. מבשלים במים רותחים עם מלח 15 דקות

מוציאים ומצננים מעט.

על תבנית מסדרים עגבניות שלמות חתוכות באיזור העוקץ. ראש שום שלם

מסדרים גם רבעים של בצל ואת התפ"א והבטטה.   מתבלים בטימין טרי פלפל גרוס

מלח גס ושמן זית.

מכניסים לתנור חם מאוד 200 מעלות ל-30-40 דקות .

בארוחה חלבית מוסיפים פרמזן מלמעלה ומגישים

 

תהנו

קובי

 


צטט מאמר זה באתרך | צפיות: 1817

RSS לתגובות

רק משתמשים רשומים יכולים להגיב.
בבקשה הכנס בשם המשתמש או הרשם לאתר.

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.1

 
< קודם   הבא >