Image Image
 
כל הפוסטים בבלוג
מתכון לזניה לשבת הדפס דואל
נכתב על ידי שף קובי מזרחי   

שלום לכם

 

המתכון הבא ללזניה הוא אחד היותר טובים שלי,קל להכין אותה,כיף להריח אותה

ומרגש לאכול כל ביס ממנה.אז יאללה לעבודה.

מטגנים 4 בצלים יבשים בשמן צמחי-מוציאים ומטגנים באותו הסיר 700 גרם בשר טחון.

מתבלים את הבשר במעט כמון מלח ופלפל. מחזירים את הבצל לסיר עם הבשר ומוסיפים 2 עגבניות מגוררות. מעט פתרוזליה קצוצה.וחבילת בצל ירוק קצוץ גס.מפסיקים את הבישול.וטעמים מלח ופלפל.

מכינים רוטב בשמלממיסים -2 כפות מרגריה-ומוסיפים 2 כפות קמח.טורפים מיד ומתחילים להוסיף מעט מים בכל פעם.בערך כוס וחצי. טורפים בלי הרף ומצמצמים עד שהרוטב מסמיך

במעבד מזון מכניסים בצל יבש-5-6 עגבניות גדולות ואדומות-2 שיני שום-מעט בזיליקום טרי.ומלח. מעבדים לרוטב חלק לגמרי.

לוקחים חבילת עלים של לזניה .

על תבנית מתאימה יוצקים רוטב עגבניות לכיסוי קל ומעט בשמל.מסדרים עלים שכבה 1

מעל מסדרים מחצית מהבשר ועוד מעט מהבשמל בלבד לכיסוי קל.ושוב שכבת עלים ובשר עם בשמל ומעט רסק מהעגבניות.

מעל שוב שכבת עלים עם בשמל ורוטב עגבניות.ושוב מעל העגבניות מעט בשמל.

מכניסים לתנור חם על 180 מעלות כ-35-40 דקות.

בתיאבון

ובהצלחה

קובי מזרחי

השף שלכם 


צטט מאמר זה באתרך | צפיות: 1705

RSS לתגובות

רק משתמשים רשומים יכולים להגיב.
בבקשה הכנס בשם המשתמש או הרשם לאתר.

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.1

 
< קודם   הבא >