Image Image
 
מה אוכלים היום?
טופו וירקות מוקפצים הדפס דואל
נכתב על ידי ורד לב   
398px-tofu-beijingchina1כשמתחמם אני לא מסוגלת לחשוב על אוכל מבושל מאד. אני צריכה משהו מהיר וטעים, רצוי צבעוני מאד.
לאוכל צבעוני יש ערך גבוה מאד בעיניי. זה עושה לי חשק רב יותר לאוכל, כי האוכל כ"כ אסתטי ומושך וגם מצביע על תכולה מגוונת מאד של ויטמינים ומינרלים. רווח כפול!

398px-tofu-beijingchina את המנה הפשוטה שאציג היום, אפשר להכין עם ירקות שונים, אנא גוונו לפי טעמכם והעדפותיכם.

חומרים
- קוביות מחבילת טופו שלמה
- למרינדה: שמן שומשום, רוטב סויה, רוטב צ'ילי מתוק, חמאת בוטנים
- כרוב סגול קטן חתוך לרצועות
- עיגולים דקים מ- 2-3 גזרים
- אפונים מבושלים מעט (קפואים או טריים מהתרמילים)

 אופן ההכנה

- שמים את קוביות הטופו במרינדה לכ- שעתיים ומערבבים בכל פעם שאתם עוברים על ידה.
- בווק מחממים מעט שמן זית וזורקים פנימה את רצועות הכרוב ועיגולי הגזר. מקפיצים- - מערבבים במשך מספר דקות ואז מוסיפים את הטופו וממשיכים בערבוב.
- כשנראה שכל חלקי התבשיל "נגעו" בכל האחרים, ספגו את הטעמים והספיק להם, אפשר להוסיף את האפונים לערבב עוד דקה ולכבות את האש.
מכאן ישר אל השולחן.
אפשר לאכול את המנה כפי שהיא, או על אורז מלא/ אטריות אורז/ אטריות שעועית ועוד.



ורד לב היא נטורופתית N.D., מדריכת הנקה ואם ל-2.
עוסקת ביעוצים פרטניים בתחומי הנטורופתיה, תזונה והנקה. מקבלת מטופלים בקליניקה בכרכור ועורכת ביקורי בית לפי הצורך.
כמו כן נותנת הרצאות וסדנאות בתחומי הנטורופתיה, תזונה, הנקה, ריפוי ובריאות (הכנה להנקה, תזונה לנשים בהריון, תזונת מניקות, המעבר למוצקים, תזונה בהתאם לעונות השנה, איך לאכול נכון, מפגשי בישול בריא ועוד).
מנהלת פורומים בנושאים אלו: "נטורופתיה למשפחה" http://www.blabla4u.com/sites/blabla4u/ForumsII.asp?ForumID=13687 "הורים וילדים" http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=41 וכותבת מאמרים רבים בנושאים אלו.
ליצירת קשר: 052-8527755 כתובת דואל זו מוגנת מדואר זבל, אתה צריך לאפשר Javascript בכדי לצפות בה

 


צטט מאמר זה באתרך | צפיות: 1773

RSS לתגובות

רק משתמשים רשומים יכולים להגיב.
בבקשה הכנס בשם המשתמש או הרשם לאתר.

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.1

 
< קודם   הבא >