Image Image
 
מה אוכלים היום?
סלט קוסקוס הדפס דואל
נכתב על ידי ורד לב   

 

זהו סלט פשוט, צבעוני, מזין וטעים להפליא. עד כמה שאני אוהבת לאכול הכל טרי וקרוב לזמן הכנתו, במקרה הספציפי הזה מותר (ואולי אף מומלץ) לחרוג מכלל זה ולתת לסלט "לשבת" לילה במקרר. טעמו רק משתבח.


חומרים

  • כ- 1/4 כרוב סגול קצוץ
  • מלפפון חתוך קטן
  • 2-3 מלפפונים חמוצים חתוכים קטן
  • חופן שקדים קצוצים
  • שן שום קצוצה קטן
  • חופן משמשים מיובשים (אורגניים) חתוכים
  • כוס קוסקוס מלא "מבושל"
  • לתיבול: שמן זית, חומץ בלסמי, מלח, פלפל

 

 

 

 

אופן ההכנה

להכנת הקוסקוס יוצקים על הקוסקוס היבש כמות כפולה של מים רותחים ומכסים את הכלי במכסה. נותנים לעמוד למספר דקות עד שהקוסקוס סופח אליו את הנוזלים ומתרכך.

בקערה גדולה מערבבים את רכיבי הסלט ללא הרוטב, מוסיפים את הקוסקוס ומערבבים.

יוצקים מעל שמן זית, מעט חומץ בלסמי, מלח, פלפל ומערבבים היטב.

בודקים את התיבול ואם יש צורך מוסיפים.

 טיפ: אם נשפך לכם קצת יותר מדיי בלסמי, אזנו זאת עם מלח. בכל מקרה לאחר שהסלט "יושב" מעט, הטעם החזק של הבלסמי יתפוגג.

בתאבון.

 

ורד לב היא נטורופתית N.D., מדריכת הנקה ואם ל-2.
עוסקת ביעוצים פרטניים בתחומי הנטורופתיה, תזונה והנקה. מקבלת מטופלים בקליניקה בכרכור ועורכת ביקורי בית לפי הצורך.
כמו כן נותנת הרצאות וסדנאות בתחומי הנטורופתיה, תזונה, הנקה, ריפוי ובריאות (הכנה להנקה, תזונה לנשים בהריון, תזונת מניקות, המעבר למוצקים, תזונה בהתאם לעונות השנה, איך לאכול נכון, מפגשי בישול בריא ועוד).
מנהלת פורומים בנושאים אלו: "נטורופתיה למשפחה" http://www.blabla4u.com/sites/blabla4u/ForumsII.asp?ForumID=13687 "הורים וילדים" http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=41 וכותבת מאמרים רבים בנושאים אלו.
ליצירת קשר: 052-8527755 כתובת דואל זו מוגנת מדואר זבל, אתה צריך לאפשר Javascript בכדי לצפות בה
 


צטט מאמר זה באתרך | צפיות: 1556

RSS לתגובות

רק משתמשים רשומים יכולים להגיב.
בבקשה הכנס בשם המשתמש או הרשם לאתר.

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.1

 
< קודם