Image Image
 
מה אוכלים היום?
רצועות גזר מתובלות הדפס דואל
נכתב על ידי ורד לב   
food31ככה סתם, מתכון שהכנתי אתמול ויצא ממש מוצלח. רציתי לספר לכם...
החומרים ממש פשוטים ובטח זמינים ברוב הבתים (לפחות לי הם היו...) וזה מה שאהבתי במתכון הזה, שלא צריך לתכנן הכל מראש, אפשר גם לעבוד עם מה שיש וליצור דברים נפלאים.
food3
חומרים

4 גזרים חתוכים לרצועות
שמן זית
1/2 כפית כורכום
1 כף דבש
2 כפות חומץ בן יין לבן/ אורז
מעט מלח עשבים (או מלח רגיל למי שאין)
מעט קנמון טחון
מעט ציפורן טחונה
מעט צ'ילי טחון
 
צילום: juhabee

אופן ההכנה

בשמן הזית מטגנים מעט את רצועות הגזר, כך שהן "משתמנות" מכל הצדדים, למשך מס' דקות.
מוסיפים את הכורכום והדבש ומערבבים. נותנים לגזר להתקרמל מעט ( 2-3 דקות תו"כ ערבוב במשך כל הזמן, כדי שרצועות הגזר לא תדבקנה) ואז מוסיפים את החומץ לכ 1/2 דקה. כשהוא מעט נספג בגזר אפשר לעבור לשלב האחרון: מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב.
עוד דקה שתיים והמנה מוכנה להגשה.

אפשר להגיש את רצועות הגזר כמנת פתיחה, כנשנוש, או כמנת צד. טעמם דומיננטי ומיוחד.
ממליצה להגיש את המנה חמה, אך אם זה לא מסתייע אפשר גם אחרי שהתקררה.

תהנו!
ורד לב היא נטורופתית N.D., מדריכת הנקה ואם ל-2.
עוסקת ביעוצים פרטניים בתחומי הנטורופתיה, תזונה והנקה. מקבלת מטופלים בקליניקה בכרכור ועורכת ביקורי בית לפי הצורך.
כמו כן נותנת הרצאות וסדנאות בתחומי הנטורופתיה, תזונה, הנקה, ריפוי ובריאות (הכנה להנקה, תזונה לנשים בהריון, תזונת מניקות, המעבר למוצקים, תזונה בהתאם לעונות השנה, איך לאכול נכון, מפגשי בישול בריא ועוד).
מנהלת פורומים בנושאים אלו: "נטורופתיה למשפחה" http://www.blabla4u.com/sites/blabla4u/ForumsII.asp?ForumID=13687 "הריון בראי הרפואה המשלימה" http://beok.msn.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=45 וכותבת מאמרים רבים בנושאים אלו.
ליצירת קשר: 052-8527755 כתובת דואל זו מוגנת מדואר זבל, אתה צריך לאפשר Javascript בכדי לצפות בה

צטט מאמר זה באתרך | צפיות: 1957

RSS לתגובות

רק משתמשים רשומים יכולים להגיב.
בבקשה הכנס בשם המשתמש או הרשם לאתר.

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.1

 
< קודם   הבא >