Image Image
 
כל הפוסטים בבלוג
צ`ילי קון קרנה הדפס דואל
נכתב על ידי שחר איתן   
את המתכון המקורי קיבלתי מידידי ז`.
 
החומרים:
שמן טיגון
2-3 בצלים
שום (2-3 שיניים)
פלפל חריף או צ`ילי כתוש (מומלץ גם וגם, לפי הטעם)
גמבה או שתיים
עגבניות כתושות ו-או רסק (קופסא)
2 קופסאות שעועית לבנה או שחורה עם נוזלי השימור (עדיף בעגבניות)
יין אדום יבש (ככוס)
מלח-פלפל
חצי קילו בשר טחון
 
איך מכינים:
מטגנים את הבצלים הקצוצים עם הפלפל החריף, מצהיבים מעט ומוסיפים את השום והגמבה. מטגנים 2-3 דקות ומוסיפים את הבשר, מפוררים אותו ומטגנים עד השחמה. ממליחים ומפלפלים.
מוסיפים את השעועית, העגבניות הרסק והיין ומבשלים עד שרוב הנוזלים מתאדים. אפשר גם לאפות קצת בתנור.
כמובן שמתבלים לפי הטעם.
מגישים עם אורז לבן פשוט.
 
המלצה: להכין המון, צ`ילי קון קרנה תמיד נגמר.


צטט מאמר זה באתרך | צפיות: 1504

תגובות (1)
RSS לתגובות
1. 30-03-2008 07:41
כל הכבוד לז' !
;)  
עשה אותי רעב... :grin
רשומים
mish

רק משתמשים רשומים יכולים להגיב.
בבקשה הכנס בשם המשתמש או הרשם לאתר.

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.1

 
< קודם   הבא >