Image Image
 

kobiהשף קובי מזרחי

השף קובי מזרחי הוא שף מאסטר, בוגר תדמור ומוסמך כשף מטעם איגוד השפים הישראלי.
בעלים של חברת קייטרינג הגורמה שף 4 you - קייטרינג גורמה לאירועי "שף פרטי" מזוג ועד 50 איש, סדנאות בישול במרכזי סדנאות בכל הארץ וכן בבית הלקוח או העסק, והרצאות בנושא קולינאריה.
מתמחה באפיית לחמים, פסטות טריות, אוכל איטלקי בכלל  ובשרים.
מלווה מסעדות בשלב ההקמה כיועץ קולינארי.
בעל רישיון טיס פרטי ומסחרי. יוצא עם האוירון לים התיכון - בעיקר לאיים ומטייל במטבחים מקומיים.
הבישול הוא אהבת חייו, חולם נושם ומלא בהווית האוכל.



על פטריות של פעם הדפס דואל
נכתב על ידי שף קובי מזרחי   
206829_mushroom1פטריות טריות- פעם לפני שנים הייתי הולך עם אבא והאחים שלי , בעיקר בשבתות אבל לא רק .
תמיד לאחר הגשם הראשון הרציני, והחורף הרציני של דצמבר,
היינו לוקחים את סל הרשת של אמא והולכים ליערות ירושלים. פעם בירושלים היו יערות, יער ירושלים ,יער קנדי,יערות עין כרם . כולם היו יערות גדולים של אורנים, ובכולם תמיד היו מצעים של מחטים ,זכר לנשירת הסתיו של האורנים . בלי סוף שיחי פלפלון וזעתר מלאו כל פינה כל פאת יער.

 

המשך קריאה...
 
גזר בכל פינה הדפס דואל
נכתב על ידי שף קובי מזרחי   
863420_veggies1הגזר נחשב בארץ לירק מובן מאליו, כמעט כל אחד יספר לכם שאין לא כלום נגד הגזר.
יש כאלה שיגידו שהם אפילו בעד הגזר, חחחחה. יש כאן סימפטיה לכתום הקטן והממזר הזה.
כשהייתי ילד הייתי הולך כל מוצ"ש לסבתא רשל שלי כפרה עליה. ואצלה תמיד הייתה צלחת עם עודף סלט,
זה היה סלט עשוי גרדת גזר וצנונית עם לימון ופטרוזליה.
המשך קריאה...
 
על אוכל נבטים ונבטוטים הדפס דואל
נכתב על ידי שף קובי מזרחי   
641422_fresh_food_31 בעולם החדש שלנו יש ים של קופסאות סטריליות,
קופסאות מפלסטיק. אריזות ואקום עוצרות נשימה.
קופסאות קרטון מעוצבות להפליא . אז מה בעצם מסתתר בתך כל הקופסאות האלה , מה יש שם בתוך שלל הפלסטיקה והבליסטיקה. השד יודע , אוכל סינטטי , טעמים סינטטים , ויטמינים בכאילו , שנהיה הרבה יותר בריאים ,או אולי הרבה יותר חזקים . ואם הבטן הצומחת לפנים היא התוצאה ,אז הנה לכם מבחן התוצאה של הכאילו ויטמינים ומינראלים של תעשית האוכל הקופסתי
המשך קריאה...